Naar-sday Minder fra Tomater

Når-sdayMemories er en serie for at fremvise nogle af mine tidligere indlæg. Hvornår blev de tidligere indsendt ... vej tilbage hvornår. Dag Når-sday hukommelse oprindeligt var udgivet i september 2009. Field tomater er blevet meget rigelig og de er ganske billige at købe, som kurv. På et besøg i Farmers 'Market i går var der masser og masser at vælge from.Here er, hvordan jeg fryse tomater til brug senere på året, når den udarbejder supper, gryderetter og gryderetter.

Det er den tid på året, hvor feltet tomater er rigeligt.
De er røde og saftige og lave lækre ristede tomat sandwich. De er også meget rimeligt prissat. Jeg køber ekstramateriale og fryse dem.

Efter vask tomaterne, skær dem i sektioner og læg dem på en cookie ark til at sætte i freezer.After et par timer de er individuelt frosset og jeg overføre dem til zip lock poser. Frysning dem på denne måde betyder, at de ikke klæber sammen i én stor blob.

Disse er så praktisk at tilføje til gryderetter, crock pot måltider, supper og gryderetter. Bare tag ud hvor mange du ønsker, og pop dem lige ind i puljen. Ingen afrimning nødvendig. Varmen vil få huden til at komme ud og stige til tops, og derefter kan du hurtigt og nemt skimme det ud. Tomaterne falde i med et par rører af skeen.
Jeg er ikke til at gøre spaghetti sauce eller salsa, så for mig er dette den bedste måde at redde tomater og bruge dem hele vinteren. Jeg kender masser af mennesker huden tomater første, men jeg er alt for tidsbesparende metoder og denne ene fungerer godt for mig.
~~~~~~~~ Tak for besøget i dag. Jeg håber du kan tage et øjeblik at efterlade en kommentar og sige hej. © Listige Gardener

Ingen kommentarer: